Okular

Okular

Grad:

Ćićevac

Oblast delovanja:

  • Socijalne usluge

Trajanje granta:

Početak projekta: 10/2020

Kraj projekta: 09/2022

„Mladi menjaju sve(t)!“

Kroz svoj rad, težimo jačanju društvenog aktivizma dece i mladih i unapređenju kvaliteta života u lokalnoj zajednici i šire. Dok sprovodimo aktivnosti sa decom i mladima ili za decu i mlade, istovremeno delujemo i na svoje okruženje, tako što informišemo, ukazujemo na postojeće probleme i moguća rešenja. Što je najbitnije, ukazujemo na to, da život u maloj sredini ne mora da predstavlja ograničenje, već se može koristiti kao značajan potencijal.

ACT institucionalni grant će omogućiti dalji rad Inkluzivne kuće za decu i mlade u Ćićevcu, a zatim i našu nezavisnost u daljem radu. Tokom naredne dve godine, nastavićemo sa realizacijom redovnih aktivnosti, među kojima su: inkluzivne radionice, pružanje podrške mladima sa invaliditetom i bez invaliditeta na putu ličnog razvoja i rad sa decom i mladima sa problemima u ponašanju.
Ojačaćemo “Okular” uključivanjem još većeg broja mladih u naš rad I otvaranjem prvog radnog mesta, što će omogućiti da Inkluzivna kuća za decu i mlade bude svakodnevno otvorena i dostupna za svakog ko poželi da je poseti.

Više ćemo se sretati sa našim sugrađankama i sugrađanima i voditi se onim što je njima bitno, umesto zahtevima donatora, kako bismo učinili da naša opština Ćićevac bude po meri svakog od nas.

PRIJAVI SE ZA NAŠ BILTEN